Jul 22, 2017

Setahun Kemudian dan Tiba Tiba


ASSALAMUALAIKUM


Hey guyss, long time no see ya, busy betul rasanya. Pheww. So today tetiba rasa nak update. Hehe. Esok dah la ada paper. ANIMAL PHYSIOLOGY pulak tuu. Haha nasib lahh tengah take five nak study ni. Take Fiiiiiiveteentwetyminute.

.
.
.
.

2 hours later..

.
.
.

And the cycle repeats. Haha macam biasa lah kann tengah tengah study ade je benda distract, nak basuh baju la, potong kuku la, tetiba nak berak lah 😂😂. Hurmm nasib lah ni last paper. Yeay last PAYPERRR. Tapi tapi penderitaan tak berakhir macam tu je sebab lepas ni kena intern pulakkk. So guess where i'm going? Either Institute Genome Malaysia or Hospital Sultanah Bahiyah?

Acer teka acer teka. (jadahnya suruh teka) huhu. K. Haruslah pilih Institute Genome. That was one of the biggest company okay. Rugi sangat kalau tolak. Biarlah susah pun since jalan kampung, takde penempatan, and aku pulak takde kenderaan sendiri. But isokeyyy, worth it laa.

Aku harap apa yang aku dapat sepanjang intern ni pengalaman yang best la. Doakan aku 😌😌 Okay lah bye nak sambung setadiii.

No comments:

Post a Comment

Sudah baca sudilah comment, it's free okay no need to pay :D